Σκοπός του δικτύου είναι να προστατευθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συγχρόνως να αντισταθούμε με την αυτοοργάνωση στη ντόπια και ξένη τρόικα, ανατρέποντας τα μνημόνια που έχουν διαλύσει την κοινωνία, οδηγώντας όλους πλην ολίγων στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015



ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ


Σάββατο ώρα 8.30 το βραδάκι στο στέκι της αλληλεγγύης θα προβληθεί η Ελληνο-αγγλο-αυστραλέζικη ταινία του Τόνι Κράβιτς, με τους Γιούεν Λέσλι, Μάρτον Τσόκας, Κόντι Σμιτ ΜακΦι :

ΝΕΚΡΗ ΕΥΡΩΠΗ


. Ο Ισαάκ, ένας νεαρός Αυστραλός φωτογράφος, ταξιδεύει στην Ευρώπη. Όλη του τη ζωή ονειρευόταν την Ευρώπη της καλλιέργειας και της ευμάρειας που εξυμνούσε ο πατέρας του στις ιστορίες του, την Ευρώπη στο κέντρο του πολιτισμού. Όμως πίσω από την πρόσοψη μιας ενοποιημένης και παγκοσμιοποιημένης σύγχρονης κοινωνίας, ανακαλύπτει μια γη ρημαγμένη από την ιστορία, έναν τόπο στοιχειωμένο ες αεί από τα φαντάσματα του ανείπωτου παρελθόντος του. Στο ορεινό χωριό όπου γεννήθηκε η μητέρα του, ξεθάβει αλλοτινούς τρόμους που ποτέ δε γαλήνεψαν και ίσως ποτέ να μη γαληνέψουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου