Σκοπός του δικτύου είναι να προστατευθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συγχρόνως να αντισταθούμε με την αυτοοργάνωση στη ντόπια και ξένη τρόικα, ανατρέποντας τα μνημόνια που έχουν διαλύσει την κοινωνία, οδηγώντας όλους πλην ολίγων στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ




Η διαδικασία των πλειστηριασμών :
Στο Ειρηνοδικείο υπάρχει ο συμβολαιογράφος και ο κήρυκας ,(ντελάλης), που κάνει την ανάγνωση. Πρέπει να αρχίσουν ακριβώς στις 4 το μεσημέρι και να τελειώσουν αυστηρά στις 5. Ο κήρυκας, (ντελάλης), βασιλικότερος του βασιλέα. 
Σήμερα λοιπόν στο Κορωπί στην ειδική αίθουσα, υπήρχαν 2 σετ από δαύτους, και ξεκίνησαν την ανάγνωση στις 4 ταυτόχρονα, το ένα σετ απέναντι απ’ το άλλο.

Συμβολαιογράφος και ντελάλης με υπερβάλλοντα ζήλο και οι 2. προφανώς το πεντακοσαράκι ή χιλιαρικάκι μεροκάματο είναι ισχυρότερο κίνητρο απο το να βγάλουν το σπίτι του ανθρώπου στο σφυρί.






Πολύς κόσμος ήταν που φώναζε εναντίον και διεκδικούσε να σταματήσουν να παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη από τη συλλογικότητα «ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ STOP» και το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης Αρτέμιδας- Σπάτων «Μανόλης Γερανιός». Ο ένας πλειστηριασμός απετράπη. Ο άλλος δυστυχώς όχι, παρ’ όλες τις παρατυπίες και τη μη εφαρμογή του νόμου.
Το θέμα δε θα σταματήσει εδώ, θα γίνουν καταγγελίες για τη συγκεκριμένη συμβολαιογράφο και το ντελάλη της.
Παραλειπόμενα :
Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος προσπάθησε προ καιρού να κάνει πλειστηριασμό μέσα στο αυτοκίνητό της, μιας και ο κόσμος την είχε σταματήσει μέσα στο Ειρηνοδικείο.
Το απέναντι σετ ,(συμβολαιογράφου και ντελάλη), μας απειλούσαν ότι θα διατάξουν να μας συλλάβουν .(χα χα χα).
Εμφανίστηκε κύριος ευπαρουσίαστος- μεσόκοπος, γνωστός θαμώνας στους πλειστηριασμούς, που ο κόσμος του έλεγε : καλώς το κοράκι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου