Σκοπός του δικτύου είναι να προστατευθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συγχρόνως να αντισταθούμε με την αυτοοργάνωση στη ντόπια και ξένη τρόικα, ανατρέποντας τα μνημόνια που έχουν διαλύσει την κοινωνία, οδηγώντας όλους πλην ολίγων στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ



Σήμερα πολλά νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ. Η Περιφέρεια Αττικής έχει διαμορφώσει το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» το όποιο περιγράφουμε παρακάτω. Σκοπός του προγράμματος είναι η άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά που έχει γίνει διακοπή.
Οι συμπολίτες μας χρειάζεται να ενημερωθούν για αυτή την δυνατότητα που υπάρχει ώστε να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους και να τους δοθεί παράταση χρόνου που σε πολλές περιπτώσεις είναι κρίσιμη.
Η «Αλληλεγγύη για όλους» με στόχο να βοηθήσει όσο το δυνατό περισσότερα νοικοκυριά ζουν, ακόμα και χρόνια, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, αναλαμβάνει να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά των δικαιούχων από τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και να τα προωθήσει στο αρμόδια τμήματα της Περιφέρειας Αττικής:
Για τον λόγο αυτό ζητάμε από τις δομές να:
1. Ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για το πρόγραμμα αυτό.
2. Να δημιουργήσουν μια κατάσταση των δικαιούχων με αύξοντα αριθμό.
3. Να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τα στείλουν στην «Αλληλεγγύη για όλους»
Γνωρίζουμε ότι όλοι/όλες ζούμε σε πυκνό ιστορικό χρόνο, παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις δράσεις μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
Επικοινωνήστε με τον Α.Γ.Ο : 210-3801921 (Χρήστο Προβέζη 6944724777)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου